Vi vill ha nöjda kunder!

En mössa hos Manky ger dig inte bara produkten, men också trevlig kundtjänst, Fri frakt, snabba leveranser, tips och en mössa till ett riktigt bra pris. 

En mössa har man länge och vi vill därför ge er den bästa servicen och de senaste nyheterna när det gäller mössor. Att du får din perfekta mössa är det viktigaste för oss. När du ska köpa mössa hos Manky.se får du också tips och ett riktigt bra pris.
Idén till Manky har kommit fram efter suget på sköna och trendiga mössor på nätet. Efter många misslyckanden att hitta just sådana, slogs det fast att Manky skulle startas. Manky startades 2009 och är en sida som helt specialiserar sig på mössor. Vi har mössor från välkända märken från hela världen. Målsättningen är att ge er det bästa och senaste inom mössor.

/ MANKY

For customers within EU, contact [email protected]

Här finner du våra köpvillkor

Manky.se /[email protected]
organisations.nr 559059-3355
Värtavägen 23 
115 53 Stockholm
079-027 59 13
Innehavare av F-skatt

"Jag vill bara tacka för en cool sida och mössan jag fick idag, sitter perfekt.

Hälsningar Fredde"

"Hejsan ska tacka för butiken och er strålande kundtjänst. Jag fick paketet på posten idag och är jättenöjd. Tack!!"


Alltid fri frakt

3-5 dagars leverans

60 dagars öppet köp

Störst i Sverige på mössor

Gilla oss på sociala medier

Få exklusiva erbjudanden och rabatter först av alla genom vårt nyhetsbrev.

Nöjda kunder
"Tack för mössan och den otroligt snabba leveransen. Min dotter älskar den och vägrar ta av den." "Tack för tipset jag fick från er igår, jag är jättenöjd med mössan." "Fick mitt paket idag i brevlådan. Kvaliteten på mössan är över mina förväntningar."