Köpvillkor, leveranser & returer

Vi vill ha nöjda kunder!  

Läs gärna våra köpvillkor om du är osäker på något innan köp.

Manky.se /[email protected]
organisations.nr 559059-3355
Värtavägen 23 
115 53 Stockholm
079-027 59 13
Innehavare av F-skatt

Fri frakt på ordrar över 200kr!

 3-5 dagars leveranstid.

 Säkra betalningar. 

For international customers, contact [email protected] We only use safe paypal or bank transfer for international customers. 

Manky.se på Allabolag.se

Manky.se är certifierat av Trygg E-handel.

Allmänt

  • Vi levererar mössor till Sverige men även andra EU-länder. 
  • Alltid snabba leveranser! Leveranstiden är 1-2 arbetsdagar.
  • Öppet köp på alla varor i 60 dagar, 100% pengar tillbaka garanti.
  • Alla priser är inklusive moms.
  • Kundtjänst på [email protected]
  • Vi reserverar oss för eventuell prisförändring, slutförsäljning och skrivfel.

• Om du är under 18 år får du ej beställa hos Manky.se, förutom med postförskott. 
• Alla försök till bedrägeri polisanmäls direkt. 
• Betalning sker säkert med de olika betalningsmetoder som är listade här nedan.

BETALNINGSALTERNATIV

1. Klarna Faktura 14 dagar Fakturabetalning i samarbete med Klarna. Du får en faktura med i paketet. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta.
Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.  

2. Kortbetalning  Handla tryggt och säkert med ditt kort här på Manky.se. Vi använder 3D-Secure och SSL-kryptering som garanterar en säker transaktion. Klarna betalväxel hanterar på ett säkert sätt era kortuppgifter och uppfyller kraven för PCI-DSS. 

3. Delbetalning Klarna Gör det smidigt och dela upp betalningen i samarbete med Klarna. 

Klarna Julkampanj. Köp nu betala först i slutet av Februari, helt räntefritt.  Uppläggningsavgift 29:-. Ränta efter februari ligger på 1,75%. För mer information, ring Klarna på 08-120 120 10.

BEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickar vi en orderbekräftelse till din e-mail. Det är därför viktigt att du angett din riktiga e-mailadress bland dina uppgifter. Spara detta mail för att underlätta eventuell kontakt med kundtjänst.Vi skickar också ut ett mejl när vi skickat varan så du kan bedöma leveranstiden.

LEVERANSER

Vi börjar jobba med din order så fort vi bara kan efter det att du har lagt den. Alla beställningar innan 16.00 skickar vi samma dag. Leveranstiden är normalt 3-5 arbetsdagar. Vi samarbetar med Posten för våra leveranser och du får din mössa direkt till brevlådan eller ett sms med info om var du kan hämta ut din vara. Vi har alltid fri frakt på ordrar över 200kr inom Sverige hos Manky.se. Om vi inte kan leverera inom avtalad tid kommer vi kontakta dig och ge dig rätten att häva köpet utan extra avgifter.    

Manky.se tar fullt betalningsansvar för varan om den skulle skadas eller komma bort på väg hem till dig. Du måste då kontakta vår kundtjänst inom skälig tid. Om detta skulle ske när du returnerar varan så är det du som är betalningsskyldig.

ÅNGERRÄTT, BYTE & RETUR

Du har full retur- och bytesrätt inom 60 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du som konsument inte skadat varan och att den returneras i väsentligen oförändrat skick och på riktiga grunder häver eller ångrar köpet. Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan.  

Vid byte av varor eller vid returer betalar du själv fraktkostnaden. Vid leverans av ny vara vid byte, står Manky.se för fraktkostnaden. Vid retur betalar vi tillbaka totalbeloppet för köpet. Om du har frågor vänligen kontakta Manky på [email protected] eller ring 079 027 59 13. Rea-varor får endast bytas men självklart lämnas tillbaka om det är något fel på varan.

Manky.se rättar sig efter allmänna reklamationsnämndens (ARN). Vi betalar tillbaks alla pengar till ett bankkonto som du anger till oss.

SÅ RETURNERAR DU 

Om du vill returnera varor skickar du tillbaks dem till oss, antingen i tejpad originalpåse eller annat lämplig förpackning, och så fort vi har fått den och ser att varan är i godkänt skick sänder vi dig en ny vara eller betalar tillbaka dina pengar. Glöm inte skicka med en lapp där du förklarar vad du vill göra (Tex byta storlek eller färg eller få dina pengar tillbaka) och skriver ditt bankkontonummer dit du vill ha pengarna. Returfrakten betalas av kunden såvida inte det är Manky.se som har levererat fel vara eller skadad vara. Adressen är: Manky, Värtavägen 23 , 11553 stockholm.  

Obs: Kom ihåg att det är du som är ansvarig för varan på tillbakavägen till oss.

PERSONUPPGIFTER

När du blir medlem/handlar på Manky.se registreras dina uppgifter hos oss. Enligt lag måste vi meddela dig om detta. När du köper en vara av oss godkänner du automatiskt vårt avtal. Du behöver inte någon anledning att få dina personuppgifter radertade om detta önskas. 

Du har rätt att begära att få ta del av dina uppgifter. Om det är något som inte stämmer kan du få det ändrat eller borttaget. För mer information eller frågor kontakta vår kundtjänst. Alla uppgifter som du lämnar till Manky.se när du handlar av oss hanteras i enlighet med den gällande Svenska Personuppgiftslagen (PUL). Manky.se kommer aldrig att låta tredje part använda dina personuppgifter, bortsett från vår partner Klarna vid faktureringsköp. 


PRODUKTINFORMATION

Manky.se har rätten att justera priser och prisfel utan notis. Samtliga produktbilder och informationstexter återspeglar varan så gott det går. Vi ger dock ingen garanti för att vissa fel inte kan förekomma. Skulle något fel finnas på produktinformationer, bilder eller priser har Manky.se rätt att ändra dessa utan notis. 

FORCE MAJEURE

Manky.se befrias från att fullfölja avtal vid följande extraordinära händelser: Strejk, krig, undantagstillstånd, sabotage, naturkatastrofer, onormal nedgång i marknaden, om bolaget blivit utsatt för kriminell aktivitet, större olyckshändelser och blockad.

LAGVAL

Tvist enligt dessa villkor ska avgöras enligt svensk lag. Manky.se rättar sig efter ARN. (Allmänna reklamationsnämnden)

ÖVRIGA FRÅGOR

Kontakta vår kundtjänst via mail till: [email protected] 
0790275913 org.nr:559059-3355

Alltid fri frakt

3-5 dagars leverans

60 dagars öppet köp

Störst i Sverige på mössor

Gilla oss på sociala medier

Få exklusiva erbjudanden och rabatter först av alla genom vårt nyhetsbrev.

Nöjda kunder
"Tack för mössan och den otroligt snabba leveransen. Min dotter älskar den och vägrar ta av den." "Tack för tipset jag fick från er igår, jag är jättenöjd med mössan." "Fick mitt paket idag i brevlådan. Kvaliteten på mössan är över mina förväntningar."